Tapas

Tapas med fisk - skaldyr

  • Koldrøget laks - rugbrødscrouton - ostecreme - fennikel
  • Ensalada russa - (kartoffel, tunsalat)
  • Pintxos - rejer - citron mayonnaise - dild
  • Manchego 12 mdr.  - ansjos - baie rose - olivenolie
  • Gambas pilpil - stegte rejer - chili - hvidløg - olivenolie
  • Ceviche (torsk - avocado - lime - ingefær - koriander)
  • Voul au vent - varmrøget laks rørt med urter


Tapas uden kød

  • Sprød grissini - ostecreme
  • Løgtærte - ostecreme
  • Squash - rød peber - gratineret - gedeost
  • Saltbagte kartofler - aioli
  • Tomatsalat - feta - oliven - forårsløg
  • Tortilla Espagnole - Pimenta de Padron (Spansk æggekage - løg - kartofler)
  • Oliven - Crouton - saltmander - salsa diablo
  • Råmarineret grønt (broccoli - gulerødder - blomkål - oliven - cherry tomat - timian)
  • Romaine salat - cherry tomat - ceasar dressing - crouton
  • Aubergine - basilikumspesto - grana
  • Bagt pastinak - olivenolie - oregano
  • Bagte rodfrugter - olivenolie - oregano
  • Broccoli - sennep/honning vinaigrette 
  • Crudite (rå sprøde grøntsager - vinaigrette)
  • Grillede porrer - vinaigrette - persille  - æg - esdragon
  • Bruschetta med ristede østershatte a’la creme - gremolata 
  • Ratatouille (squash, aubergine, tomat, hvidløg, timian, oliven)


Tapas med kød

  • Andebryst - Æbler - Rosmarin - Calvados
  • Empanadas - oksekød - oliven - æg mm.
  • Vitello tonnato - (kalvelårtunge - tun - kapers mm.)
  • Voul au vent - spicy kyllingesalat
  • Albondigas - tomat - peberfrugt - mandler
  • Jamon Serrano, Gran Reserva +15 mdr. - skåret direkte fra benet (+kr. 20,00)
  • Kalveculotte - syltede rødløg - persille emulsion
  • Charcutteri (chorizo - salchichon - parmaskinke)
  • Andepate - blommekompot - 
  • Kyllingebryst - citron - hvidløg


Inkl. brød bagt på surdej med maltede ølkerner


Tapas til dessert

  • Frugtsalat - råcreme
  • Flan - (karamelrand)
  • Panna cotta - amarena bær
  • Chokolade mousse - nøddebund - havtorn - bær
  • Æblekage - makron - flødeskum - ribsgelé


Priser mm.  

8 Tapas kr. 200,00

10 Tapas kr. 250,00

12 Tapas kr. 275,00

15 Tapas kr. 325,00


Levering og anretning kr. 390,00 pr. time 

Til anretning og servering vil vi anbefale 1 tjener og 1 kok, Pr. 30 gæster

således kan vi på uformel vis, løbende byde gæsterne tapas på små tallerkner, skåle o. lign. 


Såfremt i ønsker tapas anrettet på buffet - vil vi komme og anrette buffeten. Afhængig af adgangsforholdene (parkering, trapper osv.) vil dette tage 1-2 timer

Sliders bellota style

  • Kyllingebryst - tomat
  • Ribbensteg - rødkål
  • Kalveculotte - syltede rødløg
  • Røget laks - flødeost - urter
  • Skinke - emmentaler - dijon


Skjulhøj Allé 49 B

2720 Vanløse

Tlf. 2622 5011


email: app@bellota.dk

CVR. 26 55 68 72

Bank: 0400-4011163446

© All rights reserved.