Menuer

Snacks/Tapas - kr. 19,00


  • Crouton, salsa diablo 
  • Oliven, Gordal 
  • Crudite, sauce vert 
  • Jamon Serrano, Gran Reserva +15 mdr. frisk skåret fra benet + kr. 15,00
  • Koldrøget laks, crouton, rødløg, fennikel, flødeost, + kr. 6,00

Forretter - kr. 55,00 pp.


  • Avocadosalsa på tomat. Lime, forårsløg, hvidløg, koriander, fennikel, peber.
  • Charcuterie på fade - croutons - oliven - tapanade
  • Ceviche af hvid fisk, avocado, mango, ingefær, lime, rødløg, creme chantilly + kr. 10,00
  • Gravad laks, ærtepure, peberrod, syltet kinaradise, dild + kr. 10,00
  • Jomfruhummer bisque - hummerhaler - sprødstegt torsk. + kr. 30,00

Hovedretter - kr. 145,00 pp.


  • Lammekølle, timian, persille, hvidløg. Stegte skivede kartofler. Ratatouille
  • Kalveculotte, champignon sovs, små kartofler stegt med hvidløg. Dampet grønt.
  • Oksemørbrad, timian glace. Pommes Anne. Harricot verts + kr. 30,00
  • Filet af Freygaard kvæg. Sc. espagnole. Saltbagt kartoffel. bagte gulerødder + kr. 15,00
  • Porchetta "bellota style" - (gris, timian, abrikos) stegt med grove grøntsager

Oste og desserter - kr. 55,00 pp.


  • 3 oste + garniture
  • Chokolademousse, nøddebund, bær, havtorn gel
  • Bagte blommer, creme anglaise, nøddekurv, sorbet
  • Frisk frugtsalat, råcreme
  • Islagkage, nøddebund, parfait, sorbet, bærpure + kr. 15,00

Til kaffen - kr. 25,00 pp.


  • Småkager: jødekager, chokolate chip cookies, strassburger
  • Macarones
  • Kransekagestykker
  • Georginelagkage (Bisquitbunde, hindbærmarmelade, makroner og vanillecreme. Dekoration flødeskum, bær og frugt) + kr. 10,00
  • Dessertlagkage (Mandelbunde, chokolade mousse, fromage af solbær, hindbær. - Dekoration: marcipan - blandede bær) + kr. 20,00
  • Bryllupskage - efter aftale/ønske + kr. 45,00

Skjulhøj Allé 49 B

2720 Vanløse

Tlf. 2622 5011


email: app@bellota.dk

CVR. 26 55 68 72

Bank: 0400-4011163446

© All rights reserved.