Kød
Charcuterie fad - croutons
Marineret kamfilet
Kyllingebryst - hvidløg, citron, urter
Tilbehør
Avocadosalsa på tomat (lime, forårsløg, hvidløg, koriander, fennikel, peber)
Kartoffelsalat
Årstidens bagte rodfrugter m/kryddersmør
Pasta penne vendt med frisk pesto af basilikum, olivenolie & parmesan
Plukkede sprøde salater m/honning marinade & croutoner
Dessert
Frisk frugtsalat - råcreme
Groftbrød, bagt på surdej, maltede kerner og frø
Fisk og kød
Ceviche - laks, avocado, mango, ingefær, lime, rødløg, creme chantilly
Andebryst, bagt æble, rosmarin
Kalveculotte - timian sauce
Rødløg bagt - bacon - oregano
Tilbehør
Ovnstegte skivede kartofler
Rå marineret - broccoli - blomkål - gulerødder - cherry tomat - oliven
Små romainesalat, olivenolie, parmesan
Små kartofler - honning - sennep - dild - purløg
Oste og dessert
Fransk brie - tapanade
Økologisk blåskimmel - Løgmarmelade
Frisk skåret frugtsalat - vanille råcreme
Chokolademousse “Callebaut” - nøddebund - syltede bær
Brød bagt på surdej og maltede kerner
Fisk og skaldyr
Gambas store rejer stegt i olivenolie m/chili & citron
Grillet kammuslinger m/esdragon, sc. ravigote og lime
Røget laks m/fynsk rygeost, crouton og ruccula
Kød
Jamon Serrano, gran reserva +15 mdr. -frisk skåret fra benet.
Fersk lammekølle langsomt stegt m/hvidløg og timian
Pomme Provencale – skivede kartofler, stegt m/provence krydderi
Tyndstegsfilet af Freygaard kvæg m/kraftig rødvins demi glace
Tilbehør
Grillede porrer - vinaigrete
Kartoffelsalat “Buenos Aires style”
Grillet auberginer & peberfrugt i vinagret m/ persille & rødløg
Små romainesalat, olivenolie, parmesan
Oste og dessert
Brie 60+, Le Maubert – Bulgneville – Klassisk fransk hvidskimmel
Manchego coquem – Spansk fåremælksost lagret i 12 mdr.
Blå Cumulus m/æblegele – 60% – økologisk blåskimmel
Mousse af chokolade “Callebaut” nøddebund, bær, havtorngel.
Frisk skåret frugtsalat - vanille råcreme
Groftbrød, bagt på surdej, maltede kerner og frø