Buffet

Buffet 1 - kr. 295,00 


Kød

Charcuterie fad - croutons

Marineret kamfilet 

Kyllingebryst - hvidløg, citron, urter


Tilbehør

Avocadosalsa på tomat (lime, forårsløg, hvidløg, koriander, fennikel, peber)

Kartoffelsalat 

Årstidens bagte rodfrugter m/kryddersmør 

Pasta penne vendt med frisk pesto af basilikum, olivenolie & parmesan

Plukkede sprøde salater m/honning marinade & croutoner


Dessert

Frisk frugtsalat - råcreme


Groftbrød, bagt på surdej, maltede kerner og frø



Buffet 2 - kr. 325,00 


Fisk og kød

Ceviche - laks, avocado, mango, ingefær, lime, rødløg, creme chantilly

Andebryst, bagt æble, rosmarin

Kalveculotte - timian sauce 

Rødløg bagt - bacon - oregano


Tilbehør

Ovnstegte skivede kartofler

Rå marineret - broccoli - blomkål -  gulerødder - cherry tomat - oliven

Små romainesalat, olivenolie, parmesan

Små kartofler - honning - sennep - dild - purløg


Oste og dessert

Fransk brie - tapanade

Økologisk blåskimmel - Løgmarmelade

Frisk skåret frugtsalat - vanille råcreme

Chokolademousse “Callebaut” - nøddebund - syltede bær


Brød bagt på surdej og maltede kerner

Buffet 3 - kr. 395,00 


Fisk og skaldyr

Gambas store rejer stegt i olivenolie m/chili & citron

Grillet kammuslinger m/esdragon, sc. ravigote og lime

Røget laks m/fynsk rygeost, crouton og ruccula


Kød

Jamon Serrano, gran reserva +15 mdr. -frisk skåret fra benet.

Fersk lammekølle langsomt stegt m/hvidløg og timian

Pomme Provencale – skivede kartofler, stegt m/provence krydderi

Tyndstegsfilet af Freygaard kvæg m/kraftig rødvins demi glace


Tilbehør

Grillede porrer - vinaigrete

Kartoffelsalat “Buenos Aires style”

Grillet auberginer & peberfrugt i vinagret m/ persille & rødløg

Små romainesalat, olivenolie, parmesan


Oste og dessert

Brie 60+, Le Maubert – Bulgneville – Klassisk fransk hvidskimmel

Manchego coquem – Spansk fåremælksost lagret i 12 mdr.

Blå Cumulus m/æblegele – 60% – økologisk blåskimmel 

Mousse af chokolade “Callebaut” nøddebund, bær, havtorngel.

Frisk skåret frugtsalat - vanille råcreme


Groftbrød, bagt på surdej, maltede kerner og frø